BİLECİK / MERKEZ - Malhun Hatun İlkokulu

Ara

Okulumuz Millî Eğitim Bakanlığı ve Türk Standartları Enstitüsü tarafından "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyon Önleme Kılavuzu" kapsamında denetlenerek bir kez daha Okulum Temiz Belgesi almaya hak kazanmıştır Titiz çalışmaları nedeniyle öğretmen ve personellerimize, desteklerinden dolayı öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetin 100. Yılı kutlamaları kapsamında öğrenci ve öğretmenlerimizin hazırladığı gazetemize ekte ulaşabilirsiniz. İyi okumalar dileriz.

Eyl

Yeni eğitim öğretim yılının açılış törenini Valimiz Şefik AYGÖL, Jandarma Eğitim Komutanı Tuğgeneral Uğur ERTEKİN, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü BEYDEMİR, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sami AKYOL, Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar KÜLHAN ve diğer protokol üyelerinin katılımları ile okulumuzda gerçekleştirdik. İlk zil Valimiz Şefik AYGÖL tarafından çalındı. Törende emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ağu

Okulumuz bahçesinde çekilen kura sonucunda öğrencilerimizin şubeleri belirenmiştir. Şubeleri okutacak öğretmenlerimiz de yine kura sonucu belirlenmiştir. Velisi olduğunuz öğrencinizin şube ve öğretmen bilgisine haberimiz içeriğinden ulaşabilirsiniz. Tüm öğrenci ve öğretmenlerimize yeni eğitim öğretim yılında başarılar dileriz.

Haz

5-9 Haziran Türkiye Çevre Haftası kapsamında okulumuz öğretmenleri rehberliğinde atık malzemelerle hazırlanan öğrenci ürünleri sergilendi. Öğrencilerimiz ürünlerini sergilemenin yanısıra Geri Dönüşüm ve Sıfır Atık hakkında bilgilendirme çaışmalarında bulundu. Ayrıca bu kapsamda 1/E sınıfı öğrencilerimiz öncülüğünde tüm öğrencilerimiz çevre temizliği etkinliği düzenledi. Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize temiz bir çevre için el ele vererek yaptıkları katkılar için teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusan Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarımızı tüm haftaya yayarak geçirdik. Pazartesi günü akıl oyunları, salı günü velilerimizin el emeklerinden kermes ve yürüyüş, çarşamba günü şişme oyuncaklar, ücretsiz dondurma, pamuk şeker ve patlamış mısır dağıtımı, perşembe günü geleneksek çocuk oyunları ve cuma günü o ses Malhun Hatun Ses Yarışması etkinlikleri yaptık. Etkinliklerde emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Haz

Okulumuzda yürütülen eTwinning projelerinin ürünleri muhteşem bir sergi ile  ile öğrenci ve öğretmenlerimize tanıtıldı.

Haz

Okulumuz 4-C Sınıfı öğrencileri tarafından yürütülen The TENTH Planet projesi sona erdi.

Haz

2020-2021 Eğitim Öğretim yılı 2.döneminde yürütülen Tell Me Your Dream projesinin sona ermesiyle ,yaptıkları başarılı çalışmalar için öğrencilerimiz ve Öğretmenimiz Nazlı ARSLAN GÜL sertifikalarını aldı.Pandemi koşulları sebebiyle online olarak takdim edilen sertifikalar memnuniyetle karşılandı.

Haz

Şubat ayından bu yana okulumuz 4-C sınıfı öğretmeni Nazlı ARSLAN GÜL rehberliğinde yürütülen eTwinning projesi Tell Me Your Dream sona erdi.Çıkış noktası "Önce Hayal" masalı olan projede öğrenciler geri ve ileri dönüşüm,meslekler gibi konularda çalıştılar.

May

Ocak ayından bu yana okulumuz 4-C sınıfı tarafından yürütülen medya okur yazarlığını masallar ile buluşturan Medyasal eTwinning projesi son online görüşmesi ile sona erdi.