BİLECİK / MERKEZ - Malhun Hatun İlkokulu

Medyasal eTwinning Projesine Veda

Ocak ayından bu yana okulumuz 4-C sınıfı tarafından yürütülen medya okur yazarlığını masallar ile buluşturan Medyasal eTwinning projesi son online görüşmesi ile sona erdi.

Ocak ayından bu yana Romanya,İtalya,Portekiz ve Türkiye den 16 okul ve 127 öğrenci ile yürütülen projede her ay güvenli internet kullanımı,siber zorbalık,akıllı işaretler gibi günümüzün gündem konularından bahsedildi.Her ay alanında uzman kişilerden eğitimler alan öğrendiklerini web2 araçları ile pekiştiren öğrencilerimiz çok keyifli vakit geçirdi.Uzaktan eğitim döneminde hem sınıf arkadaşları hem de Dünya nın dört bir yanından arkadaşları ile masal atölyelerinde buluşmak onlara ayrıca psikololjik olarak da iyi geldi.Proje sonunda duygularını ve proje ile ilgili düşüncelerini paylaşırken projeyi ne kadar benimseyip,keyif aldıkları gözlerinden okunuyordu.Günümüzün en önemli konularından biri olan internet etiği projesinde başarılı çalışmalarından dolayı proje koordinatör öğretmeni Nazlı ARSLAN GÜL'E ve öğrencilerimize teşekkür ediyor.Kalite etiketi başvurularında başarılar diliyoruz.

30-05-202130-05-202130-05-2021

Yayın: 30.05.2021 - Güncelleme: 30.05.2021 15:46 - Görüntülenme: 201